Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV Directiesecretaresse parttime Deventer


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 49

Woonplaats: Deventer

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 12-2015 tot heden: Office manager
Als Office manager ondersteun ik de directie en consultants in projecten en zorg ik er voor dat het gehele interne proces goed verloopt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bewaken van het kwaliteitssysteem en het verzorgen van de facilitaire zaken, de personeelsadministratie, het beheren van de website en het archief.

12-2010 tot 06-2015: Directiesecretaresse
BAM Utiliteitsbouw bv te Arnhem
Als directiesecretaresse was ik verantwoordelijk voor het complexe agendabeheer van de directie en MT-leden, verwerken/beantwoorden van inkomende mail voor directie, het notuleren van diverse (directie)vergaderingen, organiseren en ondersteunen van bouwhoogtepunten en interne en externe bijeenkomsten, verantwoordelijk voor de bezetting op het secretariaat, plaatsen van nieuwsberichten op het Internet en Intranet, opstarten en vullen van
informatie m.b.t. de projectwebsites, verantwoordelijk voor facilitaire zaken, ondersteuning geven bij tenders & aanbestedingen, assisteren bij HR- werkzaamheden, divers contact met externe partijen en de diverse afdelingen binnen BAM Groep en andere werkmaatschappijen. Referenties: op aanvraag.

12-2007 tot 06-2010: Commercieel Medewerker Prekwalificaties
BAM Utiliteitsbouw bv te Arnhem
In deze functie was ik verantwoordelijk het maken van de pre-kwalificaties t.b.v. nieuwe opdrachten / aanbestedingen en de marketing en communicatieactiviteiten. Tevens gaf ik in deze functie ondersteuning aan het Hoofd Plan- en Vastgoedontwikkeling op secretarieel gebied. Referentie: op aanvraag.

01-2004 tot 12-2007: Directiesecretaresse
Strukton Bouw & Vastgoed bv te Maarssen
Als directiesecretaresse was ik verantwoordelijk voor het agendabeheer van de algemeen directeur, telefoon – en mailverkeer, contact met de diverse in- en externe stakeholders, het notuleren van diverse directievergaderingen, organiseren en ondersteunen van bouwhoogtepunten en interne/externe bijeenkomsten, interne communicatie, redactie personeelsblad, ondersteuning werving & selectie. Referenties: op aanvraag.

08-2002 tot 12-2004: Directiesecretaresse
BAM Utiliteitsbouw bv te Doorn
Als directiesecretaresse o.a. verantwoordelijk voor het agendabeheer van de directeur en het Managementteam, organiseren van diverse commerciële activiteiten, notuleren van diverse directievergaderingen en het verzorgen van de presentaties, organiseren interne – en externe bijeenkomsten, ondersteuning werving & selectie. Referentie: op aanvraag.

05-2000 tot 08-2002: Secretaresse divisie HRM & Payroll
Logica CMG divisie Personeels-en Salarissystemen te Amstelveen
Mijn werkzaamheden bestonden uit het agendabeheer van de Adjunct-directeur en de Account Managers. Tevens was ik verantwoordelijk voor het inboeken van trainingen van onze klanten, uitwerken offertes en overeenkomsten, correspondentie, organiseren en assisteren van seminars. Referentie: op aanvraag.

08-1998 tot 05-2000: Assistent Human Resources Hoofdkantoor Claudia Sträter B.V. te Diemen
Mijn werkzaamheden bestonden uit het agendabeheer van de HR-Manager, beantwoorden van sollicitatiebrieven, intake gesprekken voeren met sollicitanten, vacatures uitzetten bij uitzendbureaus, verzorgen van personeelsadvertenties, verantwoordelijk voor bezetting receptie, assisteren bij beurzen en evenementen.

Opleidingen en cursussen: 2009 - 2010: NIMA Communicatie- A ICM Opleidingen, Utrecht

2001 - 2002: HBO, Office Management ISBW Opleidingen, Utrecht

1997 - 1998: Directiesecretaresse Hogeschool Schoevers, Utrecht

1992 - 1995: HAVO College Blaucapel, Utrecht

1988 - 1992: MAVO College Blaucapel, Utrecht

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Een proactieve en servicegerichte managementondersteuner in hart en nieren. Door mijn ruime ervaring als directiesecretaresse pak ik werkzaamheden snel en vakkundig op. Ik ben communicatief vaardig en ik hecht veel waarde aan vertrouwen en een prettige samenwerking. Daarnaast beschik ik over een dosis gezond verstand en een 'vleugje' humor.

Hobby's en interesses: Interesses en hobby's: hardlopen, theater, lezen

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's